پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

توسعه ۲۸ میدان نفتی با کاربست روزآمدترین شیوه‌های قراردادی

توسعه ۲۸ میدان نفتی با کاربست روزآمدترین شیوه‌های قراردادی مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت ملی حفاری ایران گفت: طرح های موسوم به توسعه ۲۸ میدان نفتی، با کاربست روزآمدترین شیوه‌های قراردادی و استفاده از نظر کارشناسان فنی، مهندسی و حقوقی وزارت نفت تدوین شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۱۰ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 31
کد خبر: ۳۲۳۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عبداله موسوی افزود: این طرح ها به صورت EPD و  EPC و با استفاده از منابع مالی داخلی در قالب سرمایه گذاری در حال انجام و از منظر کارفرمایی و پیمانکاری دارای اهمیت فوق العاده‌ای است.

 

وی با اشاره به طرح های مصوب صنعت نفت در راستای حفظ ، نگهداشت و افزایش  تولید نفت موسوم به پروژه‌های توسعه ۲۸ میدان، ادامه داد: حضور این شرکت در تحقق اجرای این طرح‌ها با برنامه و اثرگذار است.

 

موسوی گفت: این پروژه‌ها با استفاده از تجهیزات و دکل‌های حفاری و ارایه یکپارچه خدمات فنی مهندسی در گسترده شرکت‌های ملی مناطق نفتخیز جنوب و نفت مناطق مرکزی ایران اجرا می‌شود.

 

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: در این زمینه شرکت های ملی مناطق نفتخیز جنوب، نفت مناطق مرکزی ایران و  فلات قاره برای نخستین  بار با تجمیع تمامی فعالیت‌های سطح و زیر زمینی و تمرکز بر استفاده از توانمندی  پیمانکاران ایرانی و انجام مطالعات مهندسی تفصیلی و حفاری این پروژه ها را اجرا می‌کنند.

 

وی افزود:تامین بیش از ۹۵ درصد کالای مورد نیاز طرح های ذکر شده از تولیدات شرکت های داخلی، زمینه مناسبی برای ایجاد اشتغال و توسعه مسئولیت‌های اجتماعی در مناطقی که این طرح‌ها اجرا خواهد شد در بردارد.

 

 موسوی بیان کرد: استانداردسازی فعالیت‌ها و رعایت الزامات زیست محیطی وHSE از یکسو و تکیه بر توان داخلی از سوی دیگر در تحقق برنامه‌های پیش‌بینی شده در راستای توسعه و استمرار تولید پایدار و حفظ جایگاه صنعت نفت کشور در اوپک از طریق اجرای این طرح‌ها  بسیار حایز اهمیت است.

 

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: از دیدگاه پیمانکاری نیز تجمیع فعالیت‌ها موجب شده که جامعه پیمانکاران ایرانی نسبت به ارتقای توان خود در انجام کار و برنامه‌های مرتبط با مطالعات مهندسی،  تامین کالا و اجرای عملیات در بخش رو زمینی شامل احداث موقعیت، تسهیلات سرچاهی، خطوط لوله جریانی،  جاده‌های دسترسی،  برق‌رسانی، احداث واحدهای نمک زدایی، توسعه چند راهه‌ها و  در بخش زیر زمینی مطالعات مهندسی  و برنامه‌ریزی اجرای عملیات حفاری  اقدام کنند.

 

وی افزود: به کارگیری دکل‌های حفاری با الزامات تبیین شده از سوی وزیر نفت، تامین کالا، مواد و تجهیزات و انجام تمامی خدمات مورد نیاز موجب خود باوری، ارتقای دانش فنی، ایجاد ساختار سازمانی مناسب پروژه‌ای، ارایه برنامه‌ زمان‌بندی ، مدیریت و بهینه‌سازی هزینه‌ها و در نهایت موجب رونق بخش اقتصادی کشور می‌شود.

 

موسوی بیان کرد:در پروژه‌های واگذار شده به شرکت ملی حفاری ایران در گچساران و نفت‌شهر، عملیات حفاری در قالب EPD در حال انجام است و اجرای کار از پیشرفت قابل قبولی برخوردار است.

 

وی گفت: برای ۶ مناقصه در دست اجرا، این شرکت با دیگر شرکت‌های E&P و EPD قرارداد مشارکت امضا کرده و با شرکت‌هایی که در فهرست تامین کنندگان کالا (Vendor List) وزارت نفت ثبت شده‌اند تفاهم‌نامه همکاری منعقد و مبادله کرده است.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار